This week in pictures: week 16, 2012

What an amazing week it was, full of love, gifts and creativity! Thank you: Miko Design for this awesome party-package I won, full of moustaches, clouds, and other fun stuff // for the wedding invite I received from my Middle School friend N // Branco for making this delicious handmade fig ‘confiture’ // Twinklebird for making this beautiful package and what’s in it, with so much love // ‘anonymous since she doesn’t know it yet’ for whom I made a special rrrauw (recycled) Take Care And Be Strong package // all the great bands I saw at Motel Mozaique, like The Antlers, The Maccabees, and the awesome Friends // Shop Elle Aime for being a great host once again, and Studio Flying Colours for teaching me and the other nice people how to make our own books!

Geplaatst in: DIY

5 gedachtes over “This week in pictures: week 16, 2012

  • rrrauw zegt:

   Mooi he, die lakzegel! Alhoewel mijn lief het iets te kitscherig vond, dus als wij ooit trouwen krijg ik zoiets er niet doorheen 😉
   En ja, Twinklebird maakt van een bestelling echt een feestje!

 1. Maartje zegt:

  Oooh jij hebt een Twinkebird-ring! Ik wil zo graag de confettiring, maar ik kan helemaal niet keizen welke kleur 🙂 (luxeproblemen, haha). En dat zelfgebonden boekje ziet er goed uit!

  • rrrauw zegt:

   Nou ik zal je zeggen dat het kiezen van de kleur zo moeilijk werd dat ik leek alsof ik een huis aan het kopen was! Pff wat heb ik lopen dubben zeg! Uiteindelijk voor geel gegaan, maar waarschijnlijk was ik met elke andere kleur ook net zo blij geweest 🙂
   En dank voor je compliment, het boekje was ook heel erg leuk om te maken! Kan niet wachten om er nog meer te maken!

   • maartje zegt:

    Oh pfff, ben blij dat ik niet de enige twijfelaar ben. Ik neig ook naar geel. En meestal maakt het ook niet zoveel uit achteraf (maar geen oranje of wit, haha, dat dan weer wel).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s