This week in pictures: 2012, week 23

What a kah-razy week it’s been! Oh my goodness, I’m so tired! Thank god for the things that made me very happy: Organizing the very succesfull Blikjesdag // All the beautiful new maskingtape I received // This gorgeous ring (and the other things) reintroduced sent me for craft-it-forward // The great illustration on this HEMA wine // Meeting up with some former colleagues // The great workshop at Elle Aime, where Else taught us how to make these cute little purses, I’m so happy with mine!

6 gedachtes over “This week in pictures: 2012, week 23

  • rrrauw zegt:

   Och man ik ben er zo blij mee, ben net een klein kind. Ik pak ‘m dus echt de hele tijd op om te bekijken, hihi! Heb vanavond gelijk (om de techniek te oefenen, zodat het niet gelijk weg zakt) een tasje gemaakt met een grotere knip (15 cm geloof ik), van een vintage sjaal. Idee uit Mollie Makes, maar beter uit te voeren nu ik ook echt weet hoe het moet. Echt superbedankt, het was nuttig en heel leuk!

 1. else zegt:

  Ohh ik krijg net een foto van Lisa van die grotere die je gemaakt hebt, wat is die mooi!
  Je moet echt maar uitgeroepen worden tot workshop volger van het jaar,hihi!

  • rrrauw zegt:

   Dank je! Moet nog even iets verzinnen om de bevestigingsnaad aan de binnenkant te verbergen. Deze knip is heel hoog maar alleen aan 1 kant, hij gaat dus niet zoals die kleine helemaal over de stof heen. Misschien een leuk reepje lint ofzo.
   Enne, workshopvolger van het jaar, euh… Ik hou gewoon van nieuwe dingen leren, en van met mijn handen werken! Komen die workshops dan even mooi uit 🙂

 2. Noofs zegt:

  Volgens mij ben ik voor het eerst hier bij je op visite. Of was ik hier al eerder? Nee toch? Nou ja. Dat doet er ook niet toe. Ik was er en heb genoten van je mooie foto’s en beursje natuurlijk. :-))) fijne avond en succes en plezier bij alles wat je gaat doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s