Lost

Lost

I felt very Lost in Translation today. In my own city. That was weird.

By the way, I’m thinking of restyling everything. Something new, something fresh, for this blog and my site. Might be a little quite here in the process.

Ik voelde me heel erg verdwaald vandaag, als in de film Lost in Translation. In mijn eigen stad. Dat was raar.

Trouwens, ik zit er over te denken om alles anders te doen. Iets nieuws, iets fris, voor dit blog en mijn website. Het kan zijn dat het hier dus even wat stilletjes is.

4 gedachtes over “Lost

 1. Babette zegt:

  Heee! Ik vroeg me al af of je naar Japan was geweest of dat je er nog zat! 🙂 Een restyling is altijd goed. Ik mis soms de grotere afbeeldingen, van bijvoorbeeld je week in foto’s of van de workshop, ze staan er maar zo klein op 😦 Dus misschien is dat iets voor bij de re-styling?

  • rrrauw zegt:

   Ik ben weer terug! En het was TOF! 🙂
   Bedankt voor je input voor de restyling, heel waardevol, neem ik mee! Als je nog meer dingen hebt, kom maar op (frisse blikken zijn altijd heel prettig)! Ik wil echt alles anders gaan doen, hele ‘huisstijl’ enzo, hoe alles eruit ziet, kijken hoe ik rrrauw.nl en mijn blog kan integreren/combineren, etc. Dat heeft dus allemaal wel even tijd nodig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s