This week in pictures: 2013, week 13

2013_03_31 TWIPThis week I entered the world of baby-stuff… Oh my gosh, too much stuff, too many possibilities, too many choices to make! // I drank tea with Lisa to prepare the DIY Stationery workshop on April 13 (why not come and let us show you how to make your own notebooks and envelopes?) // I enjoyed quite a bit of bookbinding.

 

3 gedachtes over “This week in pictures: 2013, week 13

      • fairandsoftlygoesfar zegt:

        Nou ik had bijvoorbeeld honderdduizend hydrofieldoeken, maar een stuk of vijf gaat ook prima! Als jullie aan een wiegje denken is het wel goed je te realiseren dat ze daar dus maar een paar maanden in liggen (3 ongeveer) voordat ze naar een ledikantje gaan waar ze vervolgens meer dan een jaar in blijven liggen. Geef dus niet teveel uit aan wieg plus lakentjes plus dekentjes. šŸ˜‰ En meteen in een ledikantje leggen wordt ook gewoon gedaan! Probeer dingen als draagdoek of inbakerdoek eerst te lenen, want sommige kindjes houden er gewoon niet van. Heb je die dingen voor niets gekocht en die zijn best duur! Aldus een paar tips! šŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s